Club mix en enkel kampioenschappen 2016

Omdat we dit jaar geen laddercompetitie organiseren, hebben we de clubkampioenschappen enkel weer op de kalender gezet. Vorig jaar hadden we slechts twee onderdelen in de mix. Dus om de enkel te combineren met de mix, was een ideale manier om meer finales te kunnen plannen in het finale weekend. Maar in het begin vlotte het niet echt met het aantal inschrijvingen. Dus er maar een mailtje aan gewaagd. Daarna ging het snel, misschien wel iets te snel. Uiteindelijk hebben zich 83 mensen ingeschreven, waarvan een redelijk aantal mensen in meerdere onderdelen. Mede omdat zo’n beetje iedereen naar de Bavoloop ging, geen wedstrijd met een vrouw te plannen viel op vrijdag (had iets te maken met een ladies-day) en de vele inschrijvingen, was het maken van de planning complex. Maar na de nodige hoofdbrekens zijn we er in geslaagd om een planning te maken. Toen kwam de echte uitdaging, namelijk het weer. Het was koud, regenachtig, soms zelf stormachtig. Op maandag is de laatste speelronde eruit geregend. Maar iedereen was meedenkend en meewerkend om ook dit weer op te lossen. Ondanks het slechte weer in deze week, viel de regen tijdens de wedstrijden mee. De nodige wedstrijden zijn in de regen gespeeld. Onze dank, dat jullie op de baan zijn blijven staan.
Nog een verandering ten opzichte van voorgaande toernooien was, dat we de finales op zondag hebben gespeeld.

Ondanks het slechte weer, hebben wij de indruk gekregen dat iedereen ervan genoten heeft. Mooie, spannende, lange, vermoeiende en soms late wedstrijden .

Iedereen bedankt, die geholpen heeft om dit toernooi tot een succes te maken.

TC
(Jack en Ad)

Enkel2016 1

Enkel2016 2

Nieuwe penningmeester

Na lang zoeken hebben we een nieuwe penningmeester gezonden t.w. Charles Wouters.

Het bestuur is heel erg blij dat Charles de taak van Raymond over wil nemen. Uiteraard zijn we Raymond zeer erkentelijk dat hij zo lang de taken van het penningmeesterschap heeft doorgezet, ondanks dat hij al gestopt was als penningmeester. Hulde Raymond.

Charles is met ingang van heden te bereiken via het emailadres; RTC.penningmeester @ gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RTC

RTC Open

Seytlitz open25e Open Dubbeltoernooi Rijsbergse Tennis Club 2016

Van za 9 juli 2016 tot en met zo 17 juli 2016  kunnen we weer genieten van een gezellig en sportief samen zijn tijdens het 25e RTC-Open op onze club in Rijsbergen.

Categoriën DD/HD/GD   ---   5,6,7,8   ----  17+ / 35+

De loting en indeling heeft gevonden, planning is gemaakt en elke deelnemer heeft zijn partijen doorgekregen. Meer info vià deze link.

email: OTC @ Rijsbergsetennisclub.nl

RTC Open sponors.

RTC O spons

2016 fritz

Training week 28

Tijdens het Rijsbergse Open Toernooi is er geen training van. Zowel de senioren als de junioren. De trainingen worden 18 juli hervat.

Clubkampioenschappen Jeugd 2016

Deze week zijn de clubkampioenschappen van de jeugd. Zij zullen in verschillende categorieen strijden voor clubkampioen 2016. De eerste dag hadden we wat pech met het weer en hebben we alle wedstrijden moeten verzetten. Dinsdag was het na een gezamenlijk hapje en drankje en na een wel heel bijzondere warming up na een half uur eindelijk mogelijk om op een paar banen de clubkampioenschappen te beginnen. Voor degene die het willen volgen staat hieronder de link.

Link naar clubkampioenschappen overzicht

De finales zullen op zaterdag 25 juni gespeeld worden. Dus mocht je niks te doen hebben en de jeugd aan willen moedigen dan ben je van harte welkom.

De Jeugdcommissie

IMG 1130 edited 2

Cross16 Stemmen

cross 16

X16 2

De stemmen zijn geteld en de inschrijvingen zijn meegenomen. we hebben 4 pouls, we gaan er snel mee aan de slag en plannen de pouls en wedstrijd data.

Binnenkort meer nieuws.

Mannendag 2016

Foto's van de mannendag 2016 kun je vinden door op onderstaande foto te klikken.  Was weer een super dag, iedereen bedankt !

Mannendag

Nieuwsbrief Jeugdcommissie

Vanaf april 2016 verschijnt er regelmatig een nieuwsbrief van de Jeugdcommissie. Deze wordt naar alle jeugdleden gemaild. Ook wordt de nieuwsbrief op de website gepubliceerd. Nieuwe ideeen en tips voor onze nieuwsbrief horen we graag.

Nieuwsbrief 2016 04 April

Nieuwsbrief 2016 05 Mei

Nieuwsbrief 2016 06 juni

In de nieuwsbrief van juni informatie over de clubkampioenschappen, gezins BBQ, survivaldagje middelbare scholieren, voorjaarskampioenen, indeling najaarscompetitieteams Geel, opgeven najaarscompetitie Tenniskids.